Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,48 Ft
Euró
402,05 Ft
Font
479,15 Ft
Bitcoin
62,942 $

Jorge Mendes javasolta a legenda visszatérését, a Real Madrid elnöke átgondolja

A Real Madrid egyik legnagyobb szívfájdalma, hogy Cristiano Ronaldo nem a klub színeiben lép pályára.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Lényegtelen, hogy mennyi idő telt el távozása óta, a Real Madrid szurkolói még mindig visszasírják a legendát, ugyanis nincs még egy olyan játékos mint ő, aki képes garantáltan hozni a számokat, és vezéregyéniségként viselkedik a csapatban. Helyére Karim Benzema lépett, aki kétségkívül kiváló játékos és át is vette a sztár szerepét a klubnál, de ő nem képes olyan fordulatokat hozni a mérkőzéseken, mint Rondalo.

Eden Hazard bukdácsolása szintén azt eredményezte, hogy a szurkolók egyre gyakrabban elevenítik fel, hogy milyen volt, mikor még a portugálon múlott egy mérkőzés. Florentino Perez azóta már megbánta ,hogy elengedte őt, és hagyta, hogy a Juventushoz igazoljon, ugyanis mióta nincs Ronaldo, bizony nem jöttek a bajnoki címek sem, sőt, sajnos még csak a közelükbe sem kerültek. Soron kívül Puskás Peti is reagált: „Megöltetek ismét egy gyermeket, tönkretettetek egy családot”

Az ötszörös Aranylabdás talán azt gondolta, hogy Olaszországban folytathatja amit elkezdett, és a rá jellemző módon zsebelheti majd be a bajnoki címeket, mind egyéni, mind pedig csapatszinten. Ez azonban nem jött össze, és nem csupán a díjak maradtak el, de még csak nem is érezte olyan jól magát, ezért végül nyáron távozott és a Manchester Unitedhez tért vissza.

Ahhoz a klubhoz, ahol tulajdonképpen nevet szerzett magának, és ahol először figyeltek fel rá igazán. Több olyan megjegyzés is napvilágot látott részéről, miszerint szívesen tért vissza a klubhoz, és azért is döntött így, mert itt valóban otthon érzi magát, sőt, ha úgy alakul, akár szívesen vonulna vissza a klub színeiben.

Ennek ellenére az elmúlt három hónap nem egészen azt tartogatta a játékos számára, amit ő gondolt volna: az El Nacional értesülései szerint Ronaldónak most lett elege abból, hogy minden hétvégét jóformán hülyét csinál magából a pályán, és bármit is tesz, egyszerűen nem tudja felvenni a versenyt a többi nagyobb klubbal, és még mindig masszív hátrányban vannak a tabellán a Chelsea mögött.

Jorge Mendes sem vak, és mivel látja Ronaldo küzdelmeit, azt javasolta Florentino Pereznek, hogy talán érdemes lenne megfontolni a visszahozását. Cristiano ügynöke szinte saját bőrén érzi ügyfele mérhetetlen elégedetlenségét helyzete miatt, ez pedig újra feldobta annak lehetőségét, hogy visszatérjen oda, ahol valóban boldog volt és élete talán legjobb teljesítményét nyújtotta.

Nem mindennapi felvételek készültek zsákmányukat felfaló cápákról

Hiába voltak óriási tüskéik és tapadtak erőteljesen a tengerfenékhez, a cápák akkor is elbántak velük.