18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Láncfűrésszel rontott neki szomszédjának és saját édesanyjának az ittas férfi

Vádat emeltek egy húszas éveiben járó fiatal férfival szemben, aki a vád szerint ittasan bántalmazta édesanyját, majd a hölgy segítségére siető szomszédot bekapcsolt láncfűrésszel fenyegette.

Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a férfi egy Csorna melletti településen élt édesanyjával. 2021 tavaszán a terhelt erősen ittasan érkezett haza, döngetni kezdte a kaput, majd a zajra kijövő édesanyját kétszer ököllel arcon ütötte, aki ettől nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A hölgy félelmében a szomszédhoz menekült, aki hívta a rendőrséget. A terhelt eközben bement a házukba, ahonnan egy láncfűrésszel jött ki, amit beindított és azzal fenyegetőzött, hogy szétvágja vele édesanyját, és a szomszédot is kinyírja. A bekapcsolt láncfűrészt a kerítésen keresztül be is emelte a szomszédhoz, miközben a gázkart húzta. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A terhelt ezután a fűrészt letette, és a kerítésen keresztül bemászott a szomszédhoz, aki azonban kitessékelte az udvarról.

A korábban már büntetett vádlott ellen az ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság, könnyű testi sértés, magánlaksértés és minősített zaklatás miatt emelt vádat. Vele szemben négy és fél évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

A nyomozás során a Csornai Rendőrkapitányság rendőrei jártak el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.