Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,57 Ft
Euró
389,05 Ft
Font
452,41 Ft
Bitcoin
63,470 $

A spanyol sztárcsapat újra Szoboszlai iránt érdeklődik

Újabb kérője akadt a magyar játékosnak, ezúttal Spanyolországból.

Szoboszlai Dominik, a Leipzig játékosa ünnepel, miután csapata nyert a VfB Stuttgart ellen a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság második fordulójában játszott RB Leipzig - VfB Stuttgart mérkõzésen Lipcsében 2021. agusztus 20-án. MTI/EPA/Filip Singer
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Fichajes a CalcioMercato értesüléseire hivatkozva állítja, hogy az Atletico Madrid szemmel tartja Szoboszlai Dominik fejlődését, ugyanis megpróbálja leigazolni őt a következő nyári átigazolási időszakban. 

A 21 éves magyar középpályás teljesítménye legnyűgöző, annak ellenére, hogy csapata a bajnokságban és a nemzetközi porondon is gyenge kezdést produkált. 10 bajnoki meccsen eddig 3 gólt lőtt és 3 gólpasszt adott, azonban a legfontosabb, hogy annak ellenére játszik folyamatosan hasznosan, hogy sokszor nem kezdő.  Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Az Atletico Madrid, amely már korábban is érdeklődött Szoboszlai iránt, leginkább azért szeretné leigazolni, mert remekül tudja járatni a labdát, és fantasztikusak az átlövései. 

Diego Pablo Simeone a Red Bull Salzburgnál töltött időszaka óta kedveli a játékát, ahol 83 találkozón 26 gólt szerzett és 35 gólpasszt adott.

Szoboszlai szerződése 2026-ban jár le, és az érte kért ár nagyon magas. A szerződésében egy 60-70 millió közötti összeg szerepel kivásárlási záradékként. 

A Manchester United is érdeklődik Szoboszlai Dominik szerződtetése iránt, aki minél hamarabb szeretne egy nagyobb klubhoz igazolni. Fiatal játékos, de már megmutatta, hogy képes az elit szintjén játszani.

Oktatási Hivatal: álhírt terjesztenek, nem volt hibás matekérettségi feladat

Egy jelentés szerint elírás történt az egyik feladatban, az Oktatási Hivatal cáfol.