Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,53 Ft
Font
453,95 Ft
Bitcoin
64,245 $

Kulcsár Edina mély vallomása arról a bizonyos estéről a Nyerő Párosból

A Fókusz stábja beszélgetett Kulcsár Edinával és Csutival, akik még mindig nagyon jól emlékeznek arra a bizonyos estére, ami sokakat megdöbbentett.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edinának különösen nehezek lehettek azok a percek, amikor csak úgy zúdultak rájuk a kritikát a villában, nem várt módon. Odakint már hozzászokhattak ahhoz, hogy bántják őket a közösségi médiában, de ez most más volt.

Ebben az esetben nem bántásról volt szó, hanem olyan kritikákról, amik fájdalmasak lehettek. Nyilvánvalóan sok olyan rész volt, amiket Edinánék csak most láttak a forgatások után, de már odabent sem volt könnyű megélniük ezeket a perceket. Soron kívül Egészségesebb lesz a kenyér, ha lefagyasztjuk fogyasztás előtt?

A legemlékezetesebb az az este volt, amikor az összes pár összegyűlt, és kérdéseket tettek fel egymásnak, jobban mondva Edinának és Csutinak, mert szinte minden róluk szólt akkor.

Teljesen érthető volt, amikor Edina elsírta magát, és egy bizonyos ponton nem kért ebből többet. Edina a Fókusznak adott interjújában elmondta, aznap este sírva feküdt le, és sírva is ébredt, hasonlóban azelőtt nem volt része.

Nyerő Páros: Viviennek elege van Juniorékból, nem bírja tovább, szerinte valakinek mennie kell

Abból a szempontból látott igazságot a kritikákban, hogy ténylegesen falakat épített maga köré, ugyanakkor ezen falak között nagyon jól érezte magát, „és nem nekik akartam vagy másoknak megfelelni, hanem magamnak, illetve a családomnak.”

Lapozó: 1 2

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.