Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Nyerő Páros: Pataki Zita őszintén elmondta a véleményét L.L. Juniorékról

Ismét L.L. Junior és felesége került középpontba a villába, ami még nagyon sokba kerülhet nekik, ha ők kerülnének a kiesés szélére.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok az idők már elmúltak, amikor L.L. Junior és Kinga álltak az élen, méghozzá toronymagasan. Szép lassan egyre lejjebb csúsztak a listán, és most ott tartanak, hogy bőven van mitől tartaniuk.

A legutóbbi játék alkalmával Kinga Viviennel feszült össze, majd a vitájuk a villában folytatódott tovább. Vivien nem kicsit emelte meg a hangját Kingával szemben, ami nem tetszett Junior feleségének. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Kicsit úgy tűnt, mintha minden pár elsősorban Juniorékat akarná kiejteni a játékból, ami működött is. Pataki Zita csak később tudta meg, hogy milyen balhé volt Kinga és Vivien között, ami kapcsán el is mondta a véleményét.

„Milyen érdekes, amikor nyerésre vannak, akkor elfogadja azt a tényt, hogy ők támadhatnak. Amikor igazi támadásnak van kitéve, akkor azt nem tudja elfogadni, hogy miért ne.” – mondta Zita.

Lapozó: 1 2

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.