Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Katasztrofálisan sült el a tojásfőzős TikTok-trükk, égési sérülésekkel került kórházba egy férfi

Nem mindenkinek volt szerencséje a TikTokon tavaly vírusként terjedő tojásfőző trükkel. Egy brit férfi számára szörnyű sérüléseket okozott a tojás, miután kísérlete szó szerint az arcába robbant, súlyos égési sérüléseket okozva.

...svg content...Fotó: Unsplash/ Melani Sosa
Style

Kornis Vivien

Szerkesztő
TÉMÁK

A szerencsétlen főzőcske krónikáját bemutató TikTok-videó múlt heti feltöltése óta mintegy 650 ezer megtekintést gyűjtött be a platformon – írja a New York Post a Deadlinera hivatkozva.

“A tegnap este nem a tervek szerint alakult” – magyarázta a skóciai Perth-ben élő Gary McDougall a balesetről. A kulináris katasztrófa akkor következett be, amikor a férfi egy tojást próbált megfőzni a mikrójában – ahogy elmondása szerint azt már milliószor megtette korábban.  Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

„Felforralod a vízforralóban a vizet, egy közönséges teáscsészét félig megtöltesz a vízzel, majd a tojást beletöröd a csészébe. Ezután 40 másodpercre beteszed a mikróba, és voilá, kész a buggyantott tojás” – magyarázta McDougall. 

Amikor azonban megpróbálta kikanalazni a csészéből a tojást, az szétrobbant, a forró víz pedig szétfröccsent, beterítve a TikTok-séf arcát és mellkasát, skarlátvörös égési sérüléseket okozva. 

McDougallt a sürgősségi osztályra szállították, és jelenleg is lábadozik. A jobb szeme is súlyosan megsérült, de szerencsére látása nem károsodott.

A skót TikTok-séf abban bízik, hogy balesete elrettent másodat attól, hogy megpróbálkozzanak a hackkel. Videója ide kattintva megtekinthető.

“Legyetek óvatosak, oké? Ne buggyantsatok tojást mikrohullámú sütőben” – figyelmeztetett a közösségi oldalra feltöltött videójában. 

Sajnos nem McDougal a hack első áldozata, tavaly nyáron ugyanis egy brit nő leégette fél arcát, miközben ugyanerre a mutatványra tett kísérletet.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.