Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,48 Ft
Euró
383,68 Ft
Font
450,38 Ft
Bitcoin
68,847 $

Mbappén a világ szeme, de nem minden klub versenyzik érte

Januárban minden szem Mbappéra szegeződik majd.

...svg content...Fotó: CAROLINE BLUMBERG
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mivel júliusban lejár a szerződése a PSG-vel, már januárban elkezdhet tárgyalni a klubokkal, és meghallgathatja az érte kínált ajánlatokat. Annak ellenére, hogy a klub mindent bevetett, hogy maradásra bírja, az ifjú francia egyáltalán nem hajlik a hosszabbításra.

Mivel Mbappé jelenleg a világ egyik legjobb játékosának számít, az, hogy szabadügynökként, nulla költséggel lehet szerződtetni, egy olyan lehetőség a nagyobb klubok számára, melyet egyikük sem akar kihagyni. Egyre több a feltételezés arra vonatkozóan, hogy a Real Madridba veszi az irányt, de rengeteg klub jelezte már érdeklődését a játékos iránt. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Ilyen például a Manchester City, a Liverpool, a Manchester United, a Newcastle United és a Bayern München – habár kicsit meglepő, hogy a Chelsea úgy döntött, nem vesz részt az Mbappéért folytatott harcban. Az El Nacional szerint azonban a klubnak jó oka van rá: Thomas Tuchel szerint az ő rendszerébe egyszerűen nem férne bele Mbappé.

A Chelsea-nek van elég pénze, így megteheti, hogy inkább Victor Osimhen felé veszi az irányt, miután Lukaku nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket a szezonban, Timo Werner teljesítménye pedig egyszerűen nem elegendő a csapatnak. A 22 éves játékos joggal került a klub látóterébe, hiszen 12 meccsen 9 gólt és két asszisztot produkált, ez pedig azt jelenti, hogy az ifjú titán 97 percenként lő egy gólt.

Meghívta magához Gulyás Gergelyt az ALS-szindrómában szenvedő Karsai Dániel

Az alkotmányjogásznál már több politikus is járt, akik maximális támogatásukról biztosították.