Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Evra megszólalt a Suarezzel való konfliktus kapcsán

Patrice Evra most megszólalt Suarezzel való konfliktusuk kapcsán, miután elárulta, hogy összefutottak az utcán.

...svg content...Fotó: Biel Alino
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Patrice Evra és Luis Suarez rivalizálása egészen 2011-re nyúlik vissza, amikor a Liverpool és a Manchester United egyik mérkőzésén az uruguayi rasszista megjegyzést tett a franciára.

A beszólás miatt Suarezt akkor nyolc meccsre eltiltották, de ezzel még nem ért véget a konfliktus a két fél között: később attól volt hangos a sajtó, hogy Evra nem volt hajlandó kezet fogni Suarezzel a következő mérkőzésen, ahol mindketten részt vettek. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Evra most pedig arról beszélt, hogy összefutott Suarezzel Manchester utcáin, és komolyan fontolgatta, hogy oda is megy hozzá:

„Egy nap épp Manchesterben sétálgattam, és a bátyám szólt, hogy „Hé, ott van Suarez”. Én a két testvéremmel voltam, ő pedig a feleségével és a gyerekeivel volt, ezért végül hátat fordítottam neki. Úgy voltam vele, ha bármit is teszek, azt nem a családja előtt fogom megtenni”.

Ahhoz képest, hogy kettejük vitája nagy port kavart a futballvilágban, elég sok idő eltelt, és maga Evra is kijelentette, hogy megbocsátott Suareznek, és már egyáltalán nincsen benne harag – írja a Marca.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.