Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,67 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,82 Ft
Bitcoin
59,114 $

Gáspár Bea keményen beszólt a barátnőjének

Bea nem szereti a rendetlenséget, és úgy érzi, Edinának kellene élettársának lennie Győzőnek, aki szintén széthagyja a dolgokat.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Beát az egész ország ismeri, rengetegen követik a közösségi médiában. Sokan megkedvelték a hosszú évek alatt, és valószínűleg fiatalon álmaiban nem gondolta, hogy ilyen életet fog élni.

Győzike mellett egy pillanatra sem unatkozhat, de őt sem kell félteni, mert, ha kell, felemeli a hangját, és a poénokban is erős. Számtalan példát láthattunk már erre, jelenleg pedig a Hal a tortán legújabb évadában tölt be fontos szerepet. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Emellett a LifeTV-n futó Van életünk egyik főszereplője, és nem ritka, amikor a barátok is megjelennek a műsorba. Edinát már nem egyszer láthattuk, akit most gyorsan ki is osztott Bea.

Rácz Jenő felesége várandósan még vonzóbb és csinosabb

Beáról tudni kell, hogy imádja, ha rend van, és egy ekkora házban mindezt nem egyszerű kezelni, ha mások nem olyanok, mint ő. Emiatt került szóba, hogy Edinának Győző mellett „kellene élnie”, mert hasonlóan széthagyják a dolgokat Bea szerint.

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.