Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,29 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,283 $

TikTokon terjedő kézjel segítségével mentettek meg egy elrabolt nőt

A lezárások alatt a TikTok a világ egyik legnagyobb közösségi platformjává nőtte ki magát, amely bár elsődlegesen szórakoztatásra épül, néha tanulni is lehet onnan és még akár komoly ügyekben is segíthet.

Twenty20
Észak-Amerika

Nagy Noel

Szerkesztő

Egy észak-karolinai tinédzsert ugyanis, akit egy idősebb férfi elrabolt, annak köszönhetően sikerült megmenteni, hogy egy éppen arra járó motorosnak mutatott olyan kézjeleket, amely a TikTok felületén veszélyt jelez – számolt be róla az RT Actualidad.

Még csütörtökön érkezett segélyhívás az amerikai 911-re, amelyet a motoros intézett és amelyben azt állította, hogy egy előtte haladó autóban az utas olyan kézjeleket mutatott, ami a „TikTok felületén a családon belüli erőszak miatt segélykérés” szimbóluma. Soron kívül Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

A rendőrök azonnal elindultak a helyszínre, a motoros pedig követni kezdte az autót, hogy valós időben közölje az információt az egyenruhásokkal az autó hollétéről. Ez pedig bejött, ugyanis egy eltűnéses ügyet sikerült vele megoldani.

A hatóságok ugyanis megállították az autót és kiderült, hogy a kézjeleket leadó utas egy olyan 16 éves lány, akit még kedden jelentett be családja, mint eltűnt. A feltételezett elrablóját is beazonosították, aki egy 61 éves ohiói férfi.

A nyomozók letartóztatták a férfit, telefonjának átvizsgálása után pedig kiderült, hogy gyermekpornográfiát tárolt az eszközön. A sheriffek további információt nem osztottak meg az esetről, ami mutatja, a sok kritika ellenére a TikTok bizony nagyon hasznos felület tud lenni.

Kínos vereséget szenvedett a Manchester United, még mindig nem rúgták ki Ten Hagot

Nagyon úgy tűnik, nincs olyan eredmény, ami után ne rúgnák ki Ten Hagot, legutóbb a Crystal Palace ellen szenvedtek kínos vereséget.

Ten Hag az újabb kínos vereség után: Én vagyok a megfelelő edző az United számára

A Manchester United vezetőedzője, Erik ten Hag a Crystal Palace elleni 4-0-ás vereség ellenére sem gondolja, hogy távoznia kellene.