Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Xavi első feladata a Barcánál, hogy javítson a csapat hozzáállásán

Hiába a sztáredző, ha a csapat morálja a tengerszint alatt van.

Fotó: NOUSHAD THEKKAYIL
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Igaz, hogy az ideiglenes edző, Sergi Barjuan mindent bevetett annak érdekében, hogy egy kicsit felrázza a csapatot, a sorozatos gyenge teljesítmény és a gólok hiánya ugyanis nem kicsit lombozta le a játékosokat.

Habár a hét közepén sikerült egy szebb eredményt elérnie a Barcának, az elmúlt négy vereség miatt a korábbiaknál is jobban kell küzdeniük azért, hogy újra felemelkedjenek – a Celta elleni mérkőzés például kifejezetten nagy csapás volt számukra. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Hiába beszélünk elit futballról, ugyanúgy emberek vannak a pályán, akik ugyanúgy küzdenek lelki problémákkal mint bárki más. Ez pedig egyre inkább szembetűnő a pályán is, a legutóbbi meccseken ugyanis egy meggyötört és nagyon fáradt csapat állt pályára.

Xavi pedig tökéletesen látja a problémát, és tervei között szerepel, hogy egyfajta „terápiát” nyújtson játékosainak, mivel már házon belül is felmerültek kisebb-nagyobb ellentétek. Coutinho például az egyik mérkőzésen nem akart beállni a lesérült Ansu Fati helyére, Frenkie de Jong pedig arról beszélt, hogy a Barca mennyire jellemtelen.

Eric Garcia egyértelműen már érkezése óta küzd, Marc-Andre ter Stegen pedig szinte visszafelé fejlődik, ugyanis a világ egyik legjobb kapusából mára sikerült a csapat egyik legnagyobb gyenge pontjává válnia. Ezen felül pedig meg kell említeni a rengeteg sérülést is, melyeket a játékosok elszenvedtek manapság a Barcában, szóval Xavinak nem lesz könnyű dolga a klub felélesztésében.

(Marca)

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.