Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,937 $

X-Faktor: így még nem láttuk Gáspár Lacit, még a hideg is kirázta (videó)

Gáspár Laci nagyon kíváncsi volt arra, hogy milyen teljesítményt nyújt a második esélyt kapott versenyzője, aki végül megsiratta a mentort.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igazi érzelmi hullámvasút volt a szombati adás az X-Faktorban – voltunk fent, és nagyon mélyen is, mert számos jelentkező csalódást keltett, olyanok is, akikre egyáltalán nem számítottunk.

Mintha elfelejtettek volna énekelni a válogatókon, teljes káosz volt néhány teljesítmény. Sokan még csak meg sem közelítették azt, amit a válogatók ideje alatt letettek az asztalra. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Mohácsi Anettnek is nagyot kellett mennie ahhoz, hogy bejusson a következő körbe, és széket kapjon. Gáspár Laci örömmel fogadta a versenyzőjét, de egyúttal figyelmeztette is, hogy a székért valami különlegeset kell nyújtania.

X-Faktor: ez kemény, hangosan beszólt a közönség egyik tagja ByeAlexnek (videó)

Laci ekkor még nem tudta, hogy mekkorát fog énekelni Anett, mert ha előre látta volna, akkor valószínűleg hamarabb indulnak meg a könnycsatornái. Mivel a versenyző egy férfi árnyékában élt, és emiatt a zenei karrierje is csak később indulhatott be, erős dalt választott.

Lapozó: 1 2

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.