Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,88 Ft
Euró
390,42 Ft
Font
456,49 Ft
Bitcoin
61,785 $

X-Faktor: Gáspár Laci nem akart hinni a füleinek, ez kemény volt (videó)

Idén Gáspár Laci egyik dala volt az egyik feladat, de több versenyző is úgy küszködött vele, mintha csak most tanulnának énekelni.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Masszív, intenzív, drámai és idegtépő estén vannak túl az X-Faktor nézői. Rengeteg olyan produkciót láthattak a táborban, amik hol negatív, hol pozitív módon lepték meg őket.

A negatívból is bőven kijutott, és olyan énekesek is elhasaltak a következő körben, akikre nem számítottunk. Néha pedig Gáspár Laci hozott olyan döntéseket, amikkel nem kicsit adta fel a leckét a mentortársaknak. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

VV Virág is hamar elvérzett a versenyben, szinte esélye sem volt arra, hogy továbbjusson, olyan rosszul énekelt. Az egyik legígéretesebb versenyző pedig olvasta a rapszöveget, de ennek ellenére továbbjuthatott, mert így is óriásit ment.

Survivor-Catherine szintén nagyon nagyot ment ebben a kategóriában, és ez csak a kezdet, ugyanakkor azokról sem feledkezhetünk meg, akik messze alulteljesítettek, például Gáspár Laci dalának éneklésével.

Valamiért Laci dala (Hurrikán) fogott ki a leginkább a versenyzőkön, ami furcsa, mert egy fülbemászó alkotásról van szó. Az énekes nehezen viselte a produkciókat, mint azt a videóban is látni.

Lapozó: 1 2

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.