Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,937 $

X-Faktor: Gáspár Laci legjobb pillanatai a válogatókról (videó)

Egy remek videós összeállítás Gáspár Laciról, az énekes legjobb pillanatairól a válogatókról, ami igazi érzelmi hullámvasút volt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán még mindenki emlékszik arra a bejelentésre, amikor kiderült, hogy Gáspár Laci lesz az X-Faktor egyik új mentora. Hatalmas kihívásra mondott igent, számára is új volt a helyzet, de nagyon szeretett volna belevágni.

Sokan támogatták, és nyilván voltak olyanok is, akik nem értették, hogy miért van ott a mentori székben. A többség azonban melléállt, és bizonyította, hogy igenis helye van a műsorban. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Mivel ő is egy tehetségkutatóban vált híressé, pontosan tudja, hogy a versenyzők min mennek keresztül. A Megasztár egykori döntőse hatalmas utat járt be, és ez az X-Faktorra is igaz.

Nyerő Páros: „Junior neked bejön?”

Sok szezon van mögötte, csalódásokkal, lelki vívódásokkal, örömmel és könnyekkel. Lacitól nem ritka, amikor meghatódik, hiszen mindene a zene és az érzések, amelyek kéz a kézben járnak.

Lapozó: 1 2

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.