Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,351 $

Autós üldözés lett a covid-ellenőrzésből, a sofőr is kórházban végezte

Kórházba került az a sofőr, aki két, a rendőrség által felügyelt koronavírus-ellenőrzőponton is átszáguldott, majd rommá törte autóját az üldözésben.

Fotó: Unsplash/Alessio Lin
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő

A hatóságok közölték, a 46 éves férfi úgy döntött, nem áll meg a kijelölt és kötelező ellenőrzőpontnál, inkább áthajtott azon. Az ellenőrzőpontokat azért állították fel, mert a koronavírus-járvány rohamosan terjed, ezért a városok közötti áthaladás alkalmával mindenkit tesztelnek koronavírusra.

Miután a két ellenőrzőpont közötti városban bejelentették, hogy új eseteket jegyeztek, a városban zárlatot rendeltek el, a 46 éves férfi nem tudni, hogy mi okból de úgy döntött, a következő ellenőrzőponton sem hajlandó megállni, ekkor egy autós üldözés vette kezdetét, mely a férfi balesetével zárult. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Az ABC azt írja, a rendőrség közleménye szerint a férfit kisebb sérülésekkel kórházba szállították és gyorshajtás, valamint számos közegészségügyi szabály megsértéséért ki fogják hallgatni.

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.

Már nem a Barcelona a második a spanyol bajnokságban

A Barcelona elvesztette a második helyét a spanyol bajnokságban, de lehetséges, hogy csak ideiglenesen.

6,5-ös erősségű földrengés rázta meg Japánt

A japán Bonin-szigeteket rázta meg egy erősebb földrengés, amiről az Egyesült Államok Geológiai Szolgálat, az USGS is beszámolt.