Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Bale nehéz időszakot él meg, de Ancelotti még mindig hisz benne

A Real Madrid vezetőedzője kiállt Bale mellett, mondván, most egy nehezebb időszakát éli, de ő ennek ellenére sem fog lemondani róla.

Fotó: JULIO MUNOZ
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Carlo Ancelotti, a Real Madrid olasz vezetőedzője szerint Gareth Bale ugyan nem mostanság éli a legjobb időket labdarúgó-pályafutása során, de a szurkolók nem felejtik el, mit tett eddig a walesi játékos a fővárosi csapatért.

„Bale 2014-ben segített a Real Madridnak megnyerni a Bajnokok Ligáját és a Spanyol Kupát. Mostanában nem volt túlságosan jó, de hinnünk kell benne; ha visszatér a válogatottól és megérdemli, játszani fog” – idézte a szakvezető szavait a Marca spanyol sportnapilap. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A négyszeres BL-győztes, 32 éves walesi játékosért a Real Madrid 2013-ban 101 millió eurót fizetett a Tottenhamnek, ezzel akkor minden idők legdrágább labdarúgójának számított. A londoniaknál kölcsönjátékosként tett 2020/21-es kitérő után tért vissza a Realhoz. Ebben a szezonban eddig három meccsen egy gólt szerzett a fővárosi alakulat színeiben.

(MTI)

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.