Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,54 Ft
Euró
386,90 Ft
Font
450,13 Ft
Bitcoin
62,674 $

Árpa Attila Vs. Kamarás Iván (videó)

Kamarás Iván is rengeteget gyakorolt az elmúlt egy hétben, és neki is rendesen fel kellett kötnie a gatyáját.

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Dancing with the Stars második évada gyakorlatilag már a nyár közepén kezdetét vette a táncórákkal. A sztárok ideje korán belevetették magukat a munkába, hogy a lehető legjobbak legyenek a nyitányra.

Két sokkal indult az új évad, mivel Metzker Viki, az egyik esélyesnek tartott sztár súlyos bordasérülést szenvedett, ami miatt csak egy erősen visszafogott tánccal tudott bemutatkozni. Soron kívül Ennyibe kerülnek a jegyek a magyar válogatott utolsó felkészülési meccsére

Cooky szerint amiatt estek ki a Dancing with the Stars-ból, mert úgy pontozták, mint egy bűnöst

A nézők nem adtak neki bizalmat a folytatásra, vagy csak egyszerűen megkímélték őt a további nehézségektől, majd jött az újabb sokk, Demcsák Zsuzsa nagyon korai búcsúja a versenyből.

Kamarás Iván az egyik legnagyobb meglepetés, kiválóan hozza a hétvégéket, magas pontszámokat kap, de Tóth Andi ellen még neki is rettentően nehéz versenyeznie. Ameddig azonban versenyben van, az esély adott, és most is magasra kellett tennie a lécet.

Sokkal inkább amiatt is, mert két produkcióval készült a mezőny, így természetesen Iván is. A színész minden eddiginél többet dolgozott a táncórákon, és tudta, hogy 110%-ra van szükség a táncparketten.

Lapozó: 1 2

A DK kampányfőnöke költött a legtöbbet Magyar Péter támadására a Facebookon

Többet, mint amennyit Vitézy Dávid vagy Karácsony Gergely összesen.

Megvalósul Vitézy kívánsága, élőben vitázhat Karácsonnyal a Partizánban

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely élő adásban feszülhet egymásnak, ami az elmúlt időszak egyik legnézettebb műsora lehet, míg Szentkirályi Alexandra valószínűleg nem lesz ott.