Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,86 Ft
Euró
392,06 Ft
Font
458,42 Ft
Bitcoin
62,498 $

Nagy hír: Curtis újra fellép, nem is akárhol

Azok, akik amiatt aggódtak, hogy a következő időszakban nemigazán fogják látni a híres rappert színpadon, most nagyon örülhetnek.

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Három héttel ezelőtt Curtis fontos bejelentést tett a közösségi médiában, ami az egész sajtót bejárta, méghozzá egyik pillanatról a másikra. A leghíresebb rapperről van szó, így nem csoda, hogy hamar elterjedt a hír.

A dalszövegíróként is nagyon sikeres zenész arról beszélt, hogy teljesen lemerült testileg és lelkileg. Emiatt úgy döntött, hogy tart egy kis pihenőt, amire már nagy szüksége lehetett. Soron kívül Buszbaleset történt Mexikóban, legkevesebb 18 ember életét vesztette

„Ez az év megint egy száguldás volt számomra. Rettenetesen elfáradtam, emellett a nyakamba vettem a világ összes gondját… Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is.” – írta akkor a posztjában Curtis.

Konyhafőnök-Wendy hihetetlenül mellerős dekoltázsa ledobta az atomot

„Az idei évre lekötött CURTIS bulikat felfüggesztem, egy-két tv-s szereplést kivéve és eltűnök határozatlan időre a színpadról. A magánéletemben is volt rengeteg csatám a közelmúltban ,amit ugyancsak nehezen tudok feldolgozni ,de szerencsére a párom ,a kisfiam és pár jó barátom sokat segítenek.” – tette hozzá a közleményében.

Lapozó: 1 2

Szívtájékon szúrta osztálytársát a hatodikos kislány Bőnyben

Friss információk láttak napvilágot a meghökkentő esetről.