Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,43 Ft
Euró
396,19 Ft
Font
469,36 Ft
Bitcoin
61,443 $

Lipcse-PSG: A PSG hibázott, már az elején elengedte a meccset

A PSG-t Lipcsében verték meg (2-2) a Bajnokok Ligája 4. játéknapjának szerdai játéknapján – nevezetesen a katasztrofális kezdés miatt.

...svg content...Fotó: YOAN VALAT
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A PSG a szerdai és a Bajnokok Ligája 4. játéknapja miatt nem tudta biztosítani a nyolcaddöntőbe jutását, miután egy katasztrofális kezdéssel indítottak, és még maga Pochettino is elismerte, hogy ők hibáztak, amikor már az elején elengedték az egész mérkőzést.

Egy botladozó labda a gólvonal közelében az első másodpercekben, Christopher Nkunku fejesgólja a 8. percben: a PSG mindent kihagyott az elején – kivéve Gianluigi Donnarummát, a PSG megmentőjét. Soron kívül Karácsony találkozott a lánnyal, aki magára tetováltatta a főpolgármester portréját

„Láttuk, hogy egy hatékony csapat hogyan tud minket bajba sodorni. A mi hibánk volt, ha elhibáztuk a meccs elejét. Igaz, hogy nem kezdtünk jól. A második félidőben jobban irányítottuk a játékot. A statisztikák azt mutatják, hogy jobban kell teljesítenünk labdabirtoklásban, és különösen az olyan, átmenetileg játszani képes csapatok ellen, mint a Lipcse, jobban kell irányítanunk a játékot”

– ismerte el Mauricio Pochettino az RMC Sport 1-nek.

Ez egy helyes megfigyelés Pochettino részéről, amely aggasztó lehet, mielőtt a Manchester Cityhez készülnek, miközben a klub kvalifikációja még mindig kétséges – de (saját bevallása szerint) nem az argentin edző számára.

„Ez nem változtat semmin. Manchesterben győznünk kell, hogy kvalifikáljuk magunkat”

– mondta Pochettino.

Hivatalos: nem lesz új választás Budapesten, Karácsony Gergely marad a főpolgármester

A Kúria helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság döntését, amelynek értelmében a következő öt évben is Karácsony Gergely marad Budapest főpolgármestere.

Medián: a Tisza Párt hívei utasítják el a legkövetkezetesebben a kormányzati korrupciót

A megkérdezettek fele hallott az Integritás Hatóságról, de ez utóbbiaknak csak az ötöde tartja azt a kormánytól független, tisztán szakmai szervezetnek.

Nem tervezik az egészségügyben dolgozók újraoltását szamárköhögés ellen

Az NNGYK szerint nem ismert olyan tudományos adat, amely bizonyítaná, hogy az egészségügyi dolgozók széleskörű oltása hatékony védelmet nyújtana a betegség terjedése ellen.