Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,565 $

Infóbonbon érkezett a Samsung Galaxy S22 Ultráról

Minden apró szivárogtatásnak örülünk, ha a dél-koreai gyártó soron következő zászlóshajójáról van szó.

LetsGoDigital
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Mivel továbbra is hallgatnak a techóriásnál a Galaxy S22 modellszériáról, így minden egyes parányi infómorzsát meg kell becsülnünk, amely az okostelefon kapcsán érkezik.

A GSM Arena szúrta ki az egyik bennfentes iparági forrás Twitter-fiókján, hogy a Galaxy S22 Ultra minden bizonnyal hasonló panelt kaphat, mint amilyet a Note20 Ultránál megszokhattunk, egyetlen különbség az lesz, hogy a széleit nem fogják drasztikus módon lekerekíteni. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Mindez azt jelenti, hogy az ívelt kialakítás helyett sokkal szögletesebb dizájnt választhatnak, ami manapság trendinek számít, elég csak megnézni például a Xiaomi vagy az Apple csúcsmobiljait.

A Galaxy S22 Ultra ezáltal kitűnhet a széria többi készülékétől, hiszen az S22 alapmodell, valamint az S22+ az ívelt megoldás helyett lapos képernyővel érkezhet, így a legdrágább mobil exkluzív tulajdonsággal rendelkezhet.

Sajnos egyéb újdonságot nem tudunk elmondani az okostelefonról, így azt javasoljuk, maradjunk résen, és kövessük a legmegbízhatóbb szivárogtatókat, akik révén hozzájuthatunk a szükséges információkhoz addig, amíg a Samsung hallat magáról.

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.