Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Nem mindennapi diétát választott magának a Real Madrid megállíthatatlan hátvédje

A burgonyafélék családjába tartozó zöldségeket fogyaszt, a búzától, gluténtól pedig teljes mértékben megszabadult.

...svg content...Dani Carvajal, a Real Madrid játékosa, miután megsérült az Atlético Madrid ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában játszott mérkõzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2017. május 2-án. (MTI/EPA/Juanjo Martin)
Sport

Kornis Vivien

Szerkesztő

Dani Carvajalnak pályafutása során elég sok sérüléssel kellett megküzdenie, de úgy tűnik, az évek múltával megtalálhatta a módját annak, hogy hogyan biztosítsa a pályán maradását. A Real Madrid jobbhátvédje mind az edzéseken, mind az étrendjét illetően tudatosabbá vált, és így igyekszik elkerülni az újabb sérüléseket.

Fejben irányítasz mindent, de éppen ez a legbonyolultabb része az egésznek” – magyarázta Carvajal a keddi mérkőzése előtti sajtótájékoztatón a Marca beszámolója szerint. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A legnagyobb stresszt a sérüléseim és a gyengébb időszakaim okának megtalálása jelenti számomra. Most újra formában vagyok és nagyon izgatott vagyok, biztos vagyok benne, hogy pozitív mentalitással minden a terv szerint megy majd.

“Gluténmentes, búzamentes, burgonyafélékből álló étrendet követek. Kicsit furcsa és nagyon szigorú, de minden, amit fogyasztók, jó. Olyan, mintha minden reggel, délután és este brokkolit ennék” – magyarázta a hátvéd.

Carvajal fontosságát senki sem meri kétségbe vonni a Real Madridnál, és amikor éppen egészséges, ő a legfajsúlyosabb hátvéd a csapatban. Zsenialitása akkor mutatkozik meg igazán, ha a statisztikáira nézünk: Carvajal 2020 augusztusa óta nem veszített mérkőzést a Real Madriddal.

A klub legutóbbi 65 mérkőzésén mindössze háromszor kapott ki; ebből kettőt Pep Guardiola csapata ellen, egyet pedig a Levante ellen. Carvajal összesen 37 mérkőzést veszített el, vagyis átlagosan négyet szezononként.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.