Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,43 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
61,592 $

A Barca vezetői Xavi képviselőivel tárgyaltak, aztán megjelent egy meglepő közlemény a katari klubtól

Laporta, aki végül nem utazott velük, figyelemmel kíséri a tárgyalásokat.

Fotó: EPA/NOUSHAD THEKKAYIL
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Miközben arra várunk, hogy Xavi, mint az FC Barcelona új edzőjének bejelentése hivatalossá váljon, Rafa Yuste és Mateu Alemany, a Barca felső vezetésének Dohában jelen lévő képviselői az Al-Sadd – Al-Duhail mérkőzés előtt találkoztak az edző ügynökeivel.

Előreláthatólag a két csapat katari Szuperliga találkozója után Xavi a Barca képviselőivel és az Al-Sadd egyik fontos illetékesével vacsorázik majd. A tervek szerint holnap, csütörtökön kitűzhetik a hivatalos tárgyalás időpontját, mellyel Xavi karrierje véget érne a katari klubnál. Soron kívül Nagyot bukott Valter Attila a Giro d’Italia ötödik szakaszán

Úgy tudni, hogy a katari klub vezetői és Xavi már korábban megegyezett arról, hogy nem fogják hátráltatni a távozásban, amennyiben a Barca úgy dönt, hogy őt választja következő edzőjének, Ronald Koeman távozását követően – írja a sport.es.

Azonban kissé meglepő fordulatot vett a tárgyalás, miután az Al-Sadd egy újabb tweetet tett közzé. A katari klub azt írja a tweetben, hogy „üdvözlik az FC Barcelona küldöttségének látogatását”, Dohában, és „nagyra értékelik”.

A közlemény azonban nem kis meglepetésünkre hozzátette, hogy „a klub álláspontja a kezdetektől fogva egyértelmű volt: meg akarják tartani edzőjüket, Xavi Hernandezt, és nem engedhetik távozni egy ilyen szezonban”.