Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Hatalmas pénzt kap Mourinho utódja Londonban

Antonio Conte nem kevés pénzt kap az átigazolási időszakra, noha a Tottenham keretére így sem lehet különösebb panasz.

...svg content...Fotó: Unsplash
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az egyik legerősebb keret a londoniaké, abból mégsem tudják kihúzni a maximumot, és Pochettino elküldése óta csak küszködnek. Mourinho eleinte jó megoldásnak tűnt, de jött a lejtő, majd röviddel ezután a portugálnak is mennie kellett.

Legutóbb pedig csak pár hónapot adtak az edzőjüknek a britek, de a hírek szerint már meg is van az utód. Összességében Conte Mourinho utódjának tekinthető, mivel Nuno nagyon rövid ideig dolgozhatott a kispadon. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A The Sun megtudta, hogy Conte 150 millió fontot fog kapni arra, hogy erősebbé tegye a keretet. Az 52 éves olasz sem panaszkodhat majd, mert évi 15 millió fonttal gazdagodhat, amit a sztárjátékosok is megirigyelnének.

Heti közel 300 000 fontos fizetést ajánlottak a sztáredzőnek, plusz biztosították arról, hogy bőven lesz miből gazdálkodnia. Daniel Levy, a Tottenham elnöke láthatóan kétségbeesetten keresi az utódot, de eddig nem jártak sikerrel.

Legutóbb egy 3-0-s pofonba futottak bele hazai pályán a szintén sok sebből vérző Manchester United ellen. Ez volt az a pont, amikor úgy döntöttek, hogy a 47 éves Nunónak mennie kell. Soha ezelőtt nem rúgtak ki ilyen hamar edzőt a csapatnál, mindössze 124 napot és 10 bajnoki mérkőzést kapott Londonban.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.