Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

2020-ban akarták kiadni a GTA 6-ot, végtelenségig csúszhat a megjelenés

A legújabb pletykák szerint a GTA 6 fejlesztési munkálatai finoman szólva is döcögősen haladnak.

Illusztráció
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Eddig azt hihettük, hogy azért nem kaptunk híreket a GTA 6-ról, mert csendben végzik a munkát a Rockstar stúdiónál, helyette pedig inkább a november közepén érkező GTA-trilógia remasterelt változatára koncentrálnak, valamelyest enyhítve ezzel a rajongók szívén.

A valóság ezzel szemben teljesen más, a Gamesradar által kiszúrt egyik bennfentes szivárogtató szerint ugyanis eredetileg 2020-ban tervezték kiadni a játékot, ám a projektet teljesen újra kellett kezdeniük, miután Dan Houser, a Rockstar társalapítója 2019-ben otthagyta a vállalatot. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A stúdió tehát lényegében magára maradt, és el kellett kezdeniük szinte a semmiből felépíteni egy új sztorit, megalkotni egy új térképet, illetve olyan munkatársakat kellett keríteniük, akik pótolni tudják Houser ötleteit.

A megszólaltatott szivárogtató elárulta, a GTA 6 az eddigi legkaotikusabb game, amelyen a gárda valaha is dolgozott, egyúttal hozzátette, párhuzamosan fut egy másik projekt is, mégpedig a Red Dead Redemption első részének ráncfelvarrása, így elképzelhető, hogy hamarabb kapjuk majd meg a western kaland remasterét, mint a GTA-széria soron következő epizódját.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.