Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Sztárban Sztár leszek! Fontos kéréssel fordult a nézőkhöz Tóth Gabi kiesett versenyzője

Balogh Krisztofer megragadta a lehetőséget, és egy nagyon fontos kéréssel fordult a nézőkhöz, közvetlen azután, hogy kiesett a műsorból.

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Sztárban Sztár leszek! Mestereit is sokkolta a vasárnap esti végeredmény, senki nem számíthatott arra, hogy az egyik, ha nem a legnagyobb favoritnak tartott Balogh Krisztofer fog búcsúzni a versenytől.

Tóth Vera sem rejtette el a véleményét a szavazás végeredményéről, majd Tóth Gabi is üzent egy hosszabb bejegyzéssel az Instagram oldalán. Krisztofer azonban csak hálás, nem szomorú, nem is csalódott, úgy érzi, hogy így is sokat kapott. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A TV2-nek adott exkluzív interjújában üzenni szeretett volna a nézőknek, mert azt szeretné, hogy a végén Zóra nyerje meg a versenyt, akihez különleges kapcsolat fűzi, az első pillanattól kezdve egy hullámhosszra kerültek.

„Üzenem a nézőknek, akik szerettek és mégis kiestem, mindenkinek üzenem, hogy könyörögve kérlek titeket, Venczli Zórára szavazzatok mindvégig, jusson el a fináléig, ő meg a Kármen ott legyenek a fináléban.”

Lapozó: 1 2

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.