Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,708 $

Gáspár Laci majdnem nem költözött be a Megasztár házba

Egy barátjának köszönhetően azonban úgy döntött, hogy mégis belevág a nagy kalandba, ami élete legnagyobb döntése volt.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Laci szegény körülmények között nőtt fel, de mindig is tudta, hogy mit szeretne csinálni. Az égiek fantasztikus hangi adottságokkal áldották meg, amit képes volt sikerre és sok pénzre váltani az elmúlt 20 évben.

Előtte azonban igen nehéz sorsa volt, sokat kellett nélkülöznie, már gyerekként is. Voltak idők, amikor nem mindig tudott enni, és 13 éves korától dolgozni kezdett, hogy segítsen a családján, és természetesen saját magán is. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Az igazi áttörést a Megasztár jelentette számára, ahol egészen a döntőig menetelt. Végül ő lett az év férfi hangja, és onnan sorra következtek a nagy sikerek. Hajdú Péter, a Frizbi műsorvezetője megkérdezte tőle, ki segítette a legtöbbet neki az évek alatt.

Gáspár Laci már 13 évesen eltartotta a családját

„Isten.” – jegyezte meg Laci. „Voltak, akik segítettek, és sosem felejtem el.” – folytatta a sztár, aki egy meghatótörténetet is elmesélt. Van egy barátja Balassagyarmaton, aki közel 20 évvel ezelőtt nagyon sokat segített a családnak.

Lapozó: 1 2

Vitézy Dávid: Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra egymásra talált

Vitézy Dávid reagált Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra nyilatkozatára, miszerint egyikőjük sem akarja őt főpolgármester-helyettesnek