Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,568 $

X-Faktor: ByeAlex csúnyán kiakadt, asztalra csapott, káromkodott, Adél elsírta magát (videó)

ByeAlex egy nagyon nyugodt személyiség, ám most úgy tűnik, hogy Csobot Adél kihozta a sodrából, és keményen az asztalra csapott, szó szerint.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Véget értek a válogatók az X-Faktor legújabb évadában, ami egyúttal azt is jelenteni, új arcok már nem érkezhetnek a mezőnybe, illetve közöttük van a győztes, de a döntőig még nagyon sok minden fog történni.

Az X-Faktor mentorainak sokkal könnyebb dolguk volt a válogatókon, mint a táborban, ahol le kellett szűkíteniük a kört, méghozzá drasztikus módon. Ez pedig újabb és újabb vitákhoz vezethet, ami feszültséget szül. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

X-Faktor: nagyon keményen beszóltak Csobot Adélnek, majd hirtelen felpattant a székéből

A válogatók ideje alatt Csobot Adél, Dallos Bogi utódja nem egyszer vitázott Gáspár Lacival. Később megbeszélték a dolgot, békét kötöttek, majd folytatták a munkát. ByeAlex általában kevesebbet beszél, az ő karaktere abszolúte eltér ebben a mentortársaitól.

Lapozó: 1 2 3

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.

Óriási híreket kaptak Szoboszlaiék a meccsük előtt

A Manchester City egyértelműen gödörbe került, jól bizonyítja mindezt az is, hogy két meccs óta nyeretetlenek.