Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,270 $

Csak ámulnak a követők a Sarka Katáról készült képeken, gyönyörűen mutatott

Kata mindig magasra helyezi a lécet, extra-csinosan mutat a különböző szettekben, de néha minden gondolatot felülmúl.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A nők többsége szeret csinosan, egyedien és divatosan öltözni, ez teljesen természetes. A divat világa bármikor képes magába szívni a nőket, és ez így van rendjén, mióta világ a világ, ami így is marad.

Rendkívül meghatározó lett divatosnak és egyedinek lenni. Sokszor egyszerre nehéz és könnyű kitűnni a tömegből, akár a közösségi médiában. Egyszerű, mert rengeteg erre a lehetőség, és nehéz, mivel hatalmas a verseny. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

A közösségi médiában mindenki számára van hely, de csak kevesen tudnak igazán kiemelkedni a sorból. Sarka Katának sikerült, hosszú évek óta meghatározó alakja a sztárok világának, és immáron a közösségi médiának.

Amikor Sarka Kata szimplán lezser, elegáns, divatos és csinos

Magyarországon csak kevesen mondhatják el magukról, hogy több mint 381 000 követővel rendelkeznek az Instagramon. Kata számára csak idő kérdése lehet, hogy mikor éri el a 400 000-et.

Lapozó: 1 2

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.

100 ember letartóztatásával végződött egy palesztin-párti tüntetés Bostonban

Mintegy 100 személyt vettek őrizetbe a hatóságok egy palesztinbarát tüntetésen egy bostoni egyetemen, miközben a gázai konfliktus elleni tiltakozások egyre intenzívebbé válnak az amerikai egyetemeken.