Amikor Sarka Kata szimplán lezser, elegáns, divatos és csinos

Fotó: Instagram/Sarka Kata
not image

Takács Petra

2021. október 22. - 03:05

Rengeteg olyan ruhát láthattunk már Sarka Katán, amik kiválóan álltak rajta, és maximálisan kihangsúlyozták a stílusát, ez most sincs másképp.

A nőket gyakran kötik össze a divat fogalmával, és állandó elvárás velük szemben, hogy csinosak, szépek és fittek legyenek. A legtöbb férfi még csak bele sem gondol ebbe, hogy ez milyen stresszel, mennyi idővel és mekkora pénzösszeggel jár.

A férfiak többségének teljesen természetes, hogy egy nő szép, csinos és fitt, addig a másik fél már messze nem tesz ennyit ezért, tisztelet a kivételnek. Valahogy természetessé vált ez a fajta elvárás, ami egyáltalán nem normális.

A nők elfogadták mindezt, de nemcsak a férfiakért igyekeznek csinosak lenni, hanem maguk miatt is, ez benne van a DNS-ükben. Egy új ruha is nagyon nagy pluszt képes adni az adott napjukhoz, nem beszélve egy szintén új frízáról.

Egészen hihetetlen lett Sarka Kata formája

Sok minden van hatással erre, és a divat biztosan köztük szerepel. Sarka Kata esetében csak elég felmennünk az Instagram oldalára, máris jobb kedvűek lehetünk a pozitív kisugárzásával, és remek tippeket ad a különböző összeállításaival.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.