Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Nyerő Páros: Guszti iszonyatosan élvezi, amikor L.L Junior nővel vitatkozik

Egyre több olyan mondat hagyja el a színész száját, amivel nem kevés ellenérzést válthat ki egyes nézőkből.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem biztos, hogy ez a helyes lépés, amit Guszti és Vivien követ, akik először Kulcsár Edináékkal kerültek vitába, majd jöttek L.L Juniorék, akik legutóbb Viviennel keveredtek komolyabb vitába.

Tőlük volt hangos az emelet, nem értettek egyet a kérdésben, ami egy korábbi játékra vonatkozott, illetve arra, hogy Juniornak nem tetszett Vivien reakciója. Először mindez beszélgetésnek indult, majd az egyre hevesebb vitává alakult át. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Junior nem értett egyet azzal, hogy kiabált volna Viviennel, és valljuk be, ez valóban messze volt a kiabálástól vagy az ordibálástól. „Nem hallod magad?” – tette fel a kérdést Vivien Juniornak.

Nyerő Páros: Guszti döbbenetes terve, sok néző dühöng miatta

„Nem, ilyen a tónusom, halkan mondom! Ilyen a tónusom nekem is.” – szúrt oda Junior, miután egy korábbi beszélgetés alakalmával Vivien azt mondta Guszti magasabb hangszínére, hogy ilyen a tónusa.

Lapozó: 1 2

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.