Clouds
21 Budapest
Dollár
344,58 Ft
Euró
369,10 Ft
Font
428,42 Ft
Bitcoin
25,676 $

Nyerő Páros: Guszti döbbenetes terve, sok néző dühöng miatta

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Guszti elhangzott mondata nem kicsit paprikázta fel a nézők egy részét, nem túl szimpatikus számára az újabb megnyilvánulása.

A színész és barátnője nem lettek kedvencek a közösségi médiában megjelent hozzászólások alapján. Gyakorlatilag a kezdetek óta negatív kommentek árasztották el a felületeket.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Nemcsak Guszti kap kemény odaszólásokat, hanem Vivien is, aki Csutit például „büdös bunkónak” nevezte, míg L.L. Juniort tudatlannak. Rendre a konfliktusok középpontjában állnak, és sok nézőnek elege van belőlük.

Eleinte Kulcsár Edinánékkal hadakoztak, miközben Csutinak már nagyon sok volt, amit Guszti megengedett felé, főleg a mutogatásaival. Később Csuti sem igazán válogatott a szavak között, amikor az egyik játék során Guszti róla kezdett el beszélni.

Pataki Zita és párja közben kiestek, már nem lehetnek ott a Nyerő Páros villájában. Mivel Gusztiék még mindig játékban vannak, valószínűleg a konfliktusok sem maradnak el, de amit a legújabb előzetesben láthattunk, az rendesen kiverte a biztosítékot pár nézőnél.

Lapozó: 1 2