Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,55 Ft
Euró
401,09 Ft
Font
479,77 Ft
Bitcoin
63,722 $

Fontos tanácsot kapott Mohammed Szalah, a Liverpool világsztárja

A Liverpool egyiptomi támadója, Mohammed Szalah jelenleg vitathatatlanul a világ egyik, ha nem a legjobb formájában lévő játékosa.

...svg content...Mohamed Szalah, a Liverpool játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban a Manchester United ellen játszott mérkõzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2021. október 24-én. MTI/AP/Rui Vieira
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Szalah az elmúlt hetek során egészen félelmetes góltermelésbe kezdett, a legutolsó tíz mérkőzése során 15 találatot sikerült összehoznia. Ebben többek között a Manchester United elleni mesterhármas és a Manchester City elleni fenomenális gólja is szerepelt.

Nem meglepő tehát, hogy Szalah ügynöke jelentősebb fizetésemelést kíván kisakkozni a Liverpoolnál, korábban a sajtóban már egy heti 500 ezer fontos összeg is megjelent. A Liverpool mindenképpen szeretné megtartani legjobbját, viszont a klubnak nem szokása ekkora fizetéseket osztogatni. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A 29 éves egyiptominak pedig 2023 nyarán lejár a szerződése, amely bár ad némi alkuidőt a Liverpool számára, ők is érzik, hogy lépni kell, mert Szalah 14 hónapon belül szabadon tárgyalhat – Európa legnagyobb csapatai pedig már erre várnak.

A korábban többek között a Tottenham, Sunderland, Aston Villa és a Charlton Athletic játékosaként a Premier League-t megjáró, ott 106 gólt szerző angol támadó, Darren Bent viszont úgy véli, egy Real Madrid és egy Barcelona nem fog tudni lecsapni rá:

„Nem nagyon tudna sok helyre menni. Ránézel egy Real Madridra és egy Barcelonára, egyik sincs abban a pénzügyi helyzetben, hogy megengedjék maguknak. Hallottam, hogy valami őrült ajánlatot küldtek Mbappé-ért, de őt így is – úgy is megszerzik”

Andy Goldstein, a talkSPORT műsorvezetője felvetette, hogy Szalah esetleg egy „nagyobb klubhoz” csatlakozna a Liverpoolt követően, amit mind Darren Bent, mind a műsor másik aktuális vendége, a korábbi Arsenalos Jack Wilshere is elvetett. Bent szerint az emberek elfelejtik, hogy a Liverpool jelenleg is a világ egyik legjobb csapata:

„Nem értek egyet, a Liverpool az nagyon masszív. Őszintén, hova igazolnál szívesebben helyettük? Ha a világ legjobb klubjairól van szó, akik a Bajnokok Ligája megnyerésére is képesek lennének, egyből a Liverpool, a Chelsea, a Manchester City, a PSG és a Bayern München jut eszembe”

Darren Bent azt tanácsolta az egyiptomi támadó számára, hogy amennyiben befut egy ajánlat a Real Madridtól vagy a Barcelonától, utasítsa el azokat és maradjon a Liverpoolnál, mivel esélyesebbek nemzetközi porondon.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.