Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Az M1-esen felborított autós másfél hétig volt kórházban, nem mer újra volán mögé ülni

Az M1-esen történt balesetben, melyben egy autó fékezés nélkül hajtott bele az előtte lévő kocsisorba, egy sofőr súlyosan megsérült, hogy másfél hétig kórházban volt.

Fotó: Unsplash/Alexander Schimmeck
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. egyik forgalomfigyelő kamerája rögzítette, ahogy 2021. október 16-án, szombat délután az M1-es autópályán a megtorpanó kocsisorba gyakorlatilag fékezés nélkül becsapódik egy személyautó. A száguldó sofőr 3 személyautót tört össze, az egyik vétlen autós súlyos sérüléseket szenvedett.

A felvételen is látszik, hogy épp aszfaltozási munkálatok folytak a helyszínen, ezért torlódás alakult ki, azonban mindenkinem sikerült lelassítania. Kivéve a belső sávból érkező piros kombinak, mely hatalmas sebességgel, szinte fékezés nélkül hajtott bele a kocsisorba, belecsapódva egy fehér Renault Thaliába – írja a Blikk. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Thalia felborult, és két másik autó is összetört, és bár a helyszínen lévők azonnal a sérültek segítségére siettek és lábra állították az autót, az a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A Thalia sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett, és másfél hétig kórházban ápolták – a bal karját több helyen is össze kellett varrni.

„Lassan átsoroltam a belsőbe. Ez az utolsó emlékképem. A következő, hogy fekszem a felfordult autóban, tiszta vér a kezem, s egy férfit látok. Kérdeztem tőle: mi történt? Mondta, hogy baleset. Kérdeztem: az én hibámból? Azt válaszolta: nem, belém hajtottak. Ezután ismét elveszítettem az eszméletemet”

– emlékezett vissza a sérült sofőr.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.