Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,839 $

Húszezer forintos bírságot kaphatnak azok, akik nem engedik a házak előtti parkolást

Komoly pénzbüntetésre számíthatnak azok, akik kőtömbökkel vagy más akadályokkal gátolják meg, hogy a háza elé parkolhassanak a gépjárművek.

Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A budapestkornyeke.hu portál értesülései szerint Szentendrén harcot hirdettek az illegális akadályok ellen, így akár napi húszezer forintos bírsággal sújthatják az érintett ingatlanok tulajdonosait, mivel azok balesetveszélyesnek számítanak.

A szentendrei önkormányzat eddig néhány utcában mintegy negyven ingatlannál talált ilyen szabálytalanságot.

Az önkényes területfoglalás nem csak szabálytalan, de veszélyes is: az ingatlanok előtti kisebb-nagyobb, néhol szikla méretű kövek, kaspók kihelyezése a forgalom és a parkolás akadályozása mellett balesetekhez is vezethet, főleg havas, síkos időben. Elsősorban a mentők, tűzoltók, hókotrók számára szükséges biztosítani a házak akadálymentes megközelítését, vagyis a közlekedő gépjárművek félreállásának, félrehúzódásának lehetőségét” – olvasható az önkormányzat magyarázatában.

Videón Szoboszlaiék újabb pontvesztése az angol bajnokságból

Nem futnak jó szériát Szoboszlai Dominikáék, ráadásul a magyar válogatott sztárja visszakerült a kispadra, és csak alig pár percet kapott.

A méhészek szerint az idei tavaszhoz hasonlóra még nem volt példa korábban

Az elmúlt két évben minden idők leggyengébb akácméztermését produkálta az ágazat, úgy tűnik az idei lesz a harmadik katasztrofális év.