Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Autóroncsokkal van tele a főváros, foglalják a parkolóhelyeket

Ezen járműveket senki sem használja, például azért, mert lejárt a műszakijuk, láthatólag használhatatlanok, töröttek vagy kerék sincs rajtuk.

További Hírek

Ennek értelmében bizonyos parkolóhelyeket egész napra csak helyi lakosok használhatnak.

A Fény utcai piac és a plázák miatt túl sok volt a szabálytalanul parkoló kocsi a környéken, ezért változtatásra volt szükség.

Ám nemcsak a parkoló szűnik meg, hanem a szabadstrandi terület is csökken.

A kerületi parkolásrendezés fő célja az volt, hogy csökkenjen a parkolóhely-keresés többletforgalma a közterületen, de más dolgokat is szem előtt tartottak.

Nyolc utcát szabadítanak fel még az augusztus folyamán, és megszűnik a járdás parkolást engedélyező felfestés is, emellett az új táblák is kikerülnek.

Ezt követően felvette a kapcsolatot az illetékesekkel, így kiderült, hogy a rendszer azt rögzítette, július 10-én érkezett a parkolóba, ahonnan csak július 20-án jött el.

Nyirati Klára polgármester nemrégiben bejelentette, miszerint augusztustól időkorlátos parkolási rendszert vezetnek be Baja belvárosában.

A költségek drágulása miatt az önkormányzatok többsége kényszerhelyzetben van, lépniük kellett, hogy javulást érjenek el a kialakult helyzetet illetően.

Kiderült, hogy júliustól fizetni kell majd az Őrmezőn, Kelenföldön lévő P+R parkolókért.

A fővárosban a fizetős parkolás bevezetése volt a válasz az autósok kiszorítására, ám Újpest nem ebben látja a kiutat, bár kérdéses, hogy a megoldás jogszerű-e.