Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,10 Ft
Euró
390,08 Ft
Font
455,91 Ft
Bitcoin
57,279 $

Erre még Várkonyi Andrea sem számított, óriási rajtot vett a könyve

Várkonyi Andrea álmaiban sem gondolta, hogy ilyen nagy rajtot fog venni a könyve, ami már most abszolúte slágernek ígérkezik.

Fotó: Instagram/Várkonyi Andrea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Akármennyire is modern világot élünk, miközben az életünk minden eddiginél felgyorsult, vannak bizonyos dolgok, amik nem kopnak meg. Lehetséges, hogy manapság kevesebben olvasnak igazi könyveket, de még mindig olvasnak!

Az olvasás sok szempontól jó hatással van az emberre, az emberiségre, növeli a szókincsünket, kikapcsol bennünket, és egy olyan világba képes elrepíteni, mint semmi más, még egy jól sikerült film sem. Soron kívül Ismét problémássá válhat a ferihegyi reptérre történő kijutás

Emellett számos olyan példát láthatunk, amikor egy könyv éleket változtat meg. Sokan merítenek motivációt, erőt a különböző könyvekből, és remek dolog arról hallani, hogy egyes emberek életét könyvek mentették meg.

Egy könyv sok erővel bírhat, sokkal többet, mint azt a többség gondolja. Reméljük, hogy soha nem megy ki a divatból, mert igenis szükség van rá, ahogyan az új könyvekre is a Földön.

Lapozó: 1 2

Medgyessy Péter Orbán Viktorról: van egyfajta kölcsönös tisztelet egymás irányába köztünk

„De a miniszterelnök természetesen nem kéri ki a véleményemet” – fűzte hozzá.