Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

Várkonyi Andrea könyve még meg sem jelent, már tarol

Fotó: Instagram/Várkonyi Andrea

Takács Petra

2021. október 19. - 20:36

Hatalmas az érdeklődés Várkonyi Andrea könyve iránt, amire joggal lehet büszke, hiszen már most top-listát, noha még meg sem jelent.

Várkonyi Andrea hosszú évek óta dolgozik a médiában, kiváló szakember, számtalan elismerés került a neve mellé. Emellett az egyik legcsinosabb sztár, akin szinte egyáltalán nem fog az idő vasfoga, és ezt kevesen mondhatják el magukról.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Andrea mindig is fitt volt, igyekezett a lehető legjobb formába kerülni, egészséges maradni. Sokan kedvelik őt, a közösségi médiában például már közel 51 500-an vannak, akik úgy döntöttek, hogy a követőik lesznek.

Noha nem tartozik a legtöbbet posztoló sztárok közé, igényes tartalmaik vannak, és hamar felkapják rá az emberek a fejüket. Ez az elmúlt időszakban különösen így volt, hiszen megjelenés előtt áll az első könyve, ami várhatóan óriási siker lesz.

A legújabb posztjában egy szeptemberben készült képet posztolt, amit a könyve borítójához készítettek. Andrea a kulisszák mögül jelentkezett, és akkor még csak nem is sejthette, hogy mekkora siker lesz a könyv.

Lapozó: 1 2