Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
66,036 $

X-Faktor: ezen a produkción sírta el magát Gáspár Laci, megvan a favorit?

Az X-Faktor egyik legfiatalabb versenyzője 16 évesen jelentkezett a válogatóra, és rögtön nagy sikert aratott.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A szegedi lány 8 évesen jelentkezett az Ének iskolája című tehetségkutató műsorba, ahol egészen a döntőig jutott, és végül második lett. „Teljesen egyértelművé vált, hogy az éneklés az, amit szeretnék csinálni ez a műsor után.”

Színészként is kipróbálta magát, zenekara is volt, de nem érezte úgy, hogy ez lenne az igazi útja. „Valami mindig hiányzott.” Reméli, hogy az X-Faktorban megtalálja önmagát az saját útja mellett, emiatt is jelentkezett a műsorba. Soron kívül Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Csobot Adélnak rögtön ismerős volt Flóra, és kiderült, hogy korábban már találkoztak. „Nagyot nőttél!” Gáspár Laci megjegyezte, pont most van abban a korban, hogy lehetséges, eljött az ő ideje.

A dal, amit elénekelt, egy szerelmi csalódásról szólt, és noha még mindig nagyon fiatal, az ő életében is történt már ilyen. „Teljesen át tudom érezni, és remélem, a közönség is érezni fogja, amit én éreztem, és át tudom adni nekik”.

Újabb, megrázó részletek derültek ki a Baldwin-féle forgatáson történt tragédiáról

Flóra olyannyira nagyot énekelt, hogy még Laci megkönnyezte, nagyon hálás volt ezért a dalért, és állva tapsolt a fiatal lánynak, aki szintén elsírta magát. „Nagyon-nagyon szép hangod van, nagyon nőies hangod van, már most érett nőies hangod van, de ami a legfontosabb, hogy bele tudod adni a szívedet.”

Lapozó: 1 2

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Eddig tíz halálos áldozatról tudni, akik életüket vesztették az oroszországi dagesztáni régióban történt robbanás következtében.

Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője tisztázta, kik azok, akik biztosan nem csatlakozhatnak hozzájuk, bárhogyan is alakuljon a sorsuk a 2026-os választások ideje alatt.