Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,367 $

Óriási veszteség érte Snoop Doggot, gyászol a raplegenda

Eljött a nap, amitől mindig is tartott a világhírű raplegenda, aki elvesztette azt a személyt, akit mindennél jobban szeretett.

Fotó: Instagram/Snoop Dogg
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be arról, hogy elhunyt a Jóbarátok egyik nagy sztárja, aki mindössze 59 éves volt. A rák elleni harc újabb áldozata, éveken át küzdött a betegséggel, de a szervezete végül feladta a harcot.

Szinte vele egy időben hajtotta örök álomra a fejét Snopp Dogg szeretett édesanyja, Beverly Tate, akit ugyancsak nagyon sokan szerettek. Neki köszönhetjük minden idők egyik legnagyobb rapperét, de most gyászba borult. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A hírt maga a rapper jelentette be a hivatalos Instagram oldalán keresztül vasárnap. „Köszönöm Istenem, hogy egy angyalt adtál nekem édesanyának.” – írta a megható posztjában a világsztár.

Egy másik posztban hálát adott édesanyjának, hogy volt neki, de egyelőre nem tudni, miben hunyt el a nő. Snoop Dogg édesapja, Vernell szintén megerősítette a hírt, hozzátéve, a családnak minden eddiginél nagyobb szüksége van az imákra.

Lapozó: 1 2

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.

A Mourinho-korszakot idézte a Chelsea, 5-0-ra nyertek

Nagyon súlyos vereséget mért a Chelsea a West Ham Unitedre, akik valószínűleg hamarosan edzőt fognak váltani.