Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,60 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
63,040 $

Hódi Pamela aktuális formája az esőzések előtt/után egy bikiniben

A híres modell és médiaszemélyiség legutóbb Balatonföldvárról jelentkezett be egy kedves, mosolygós képpel, itallal a kezében a medence széléről.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A híres modell és médiaszemélyiség legutóbb Balatonföldvárról jelentkezett be egy kedves, mosolygós képpel, itallal a kezében a medence széléről.

Pamela is küzdhet az elemekkel a nagyon szeszélyes nyári időszak miatt, így minden egyes percet igyekszik kihasználni, amikor elvonulnak a felhők, és újra kisüt a nap. A meleg idővel nincs gond, de a rendszeres csapadék sok programot befolyásol… Soron kívül Nagy Márton elárulta, mikor kerülhet kivezetésre a kamatstop

Hódi Pamela, aki már több terméket is népszerűsített, ezúttal Balatonföldvárról jelentkezett be az Origami Bikini egyik termékében. El kell ismernünk, ismét jól választott a magyar szépség, aki az Instagram-ban megjelölt hashtagek alapján a barátaival tartózkodik a népszerű üdülőhelyen.

Pamela természetesen továbbra is formában tartja magát, és sokan irigykedhetnek a vonalaira, de mint tudjuk, az adottság csak kis része a sikernek. A modell keményen is edz, és a balatoni túrája előtt az edzőteremből is posztolt a követőinek.

Ezt követően pattant autóba, és „Hello Balcsi” felkiáltással meg is érkezett, ahol egy tüneményes kicsi francia bulldogot simogatott. Elnézve a hozzászólásokat, a dicsérő szavak ezúttal sem maradtak el.

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/horvath-eva-meg-a-dzsungel-kozepen-is-gyonyoru-a-tengerkek-szexi-bikiniben/