Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,935 $

Őrület, milyen szexi ruhában videózta magát Tolvai Reni

A híres magyar énekesnő nagyon boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik, ez egy remek időszak lehet számára, még akkor is, ha egyedülálló.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokakat váratlanul érte az a hír, amikor kiderült, hogy Tolvai Reni több mint 10 év után egyedülálló lett. Azok azonban, akik figyelték a közösségi médiás tartalmakat, kiszúrhatták, hogy egyre kevesebb a közös poszt.

Voltak, akik nem tulajdonítottak ennek túl nagy jelentőséget, míg mások biztosra vették, hogy valami nem stimmel a két sztár között. Külön utakon folytatják tovább, és egyelőre nem tudni arról, hogy lenne valakije Reninek. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Az azonban biztos, hogy jobb formában van, mint valaha is volt, és nemrég egy igen komoly bejelentést tett. A szépségipari karrierje is nagy ívet vett, és ez már nem a jövő, hanem egyúttal a jelen is.

Az Instagram oldala szép lassan egy újabb mérföldkőhöz érkezhet, 140 000 fölé nőtt a követők száma, ami nem mondható kevésnek. Reni sokat mosolyog, csillognak a szemei, csak úgy ragyog, láthatóan jól érzi magát a bőrében.

Lapozó: 1 2

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.