Tolvai Reni hatalmas bejelentése

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
not image

Takács Petra

2021. október 14. - 17:11

Reni számára nagyon nehéz volt titokban tartani a nagy megállapodást, de most mindenről lehullt a lepel.

Tolvai Reni, Magyarország egyik leghíresebb énekesnője korábban már tett arról említést, hogy hamarosan nagy bejelentés következik a részéről. Sokakat tett ezzel kíváncsivá, és most itt a nap, kiderült, hogy pontosan miről is van szó.

Reni rettentő büszke és hálás, hiszen ez nem kis dolog, és olyasvalami, amire oly régóta vágyott. A sminkelés nemcsak hobbi nála, az élete, és rengeteget tanult az évek alatt, miközben egy iskolát is elvégzett.

„Merj nagyot álmodni! Most megtörténik az, amire nagyon rég vágytam. Megjelent a TOLVAI RENI X INGLOT KOLLEKCIÓM. Saját sminkkollekcióm van az Inglot professzionális smink márkával.” – jelentette be Reni az Instagram oldalán.

„Egy éve dolgozunk rajta, azon hogy tényleg Renis legyen és giga profi. A legnehezebb az volt, hogy titokban kellett tartanom. Nem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a lehetőséget, de nagyon-nagyon hálás vagyok az egész Inglot csapatnak, Pap Sárának aki bennem latta meg a lehetőséget és tehetséget, a családomnak, a barátaimnak.”

Ilyen szexi volt Tolvai Reni az afteron

„Oleg Borisuknak köszönöm a portrét, ami pontosan úgy sikerült, ahogyan megálmodtam. Nagyon bízom benne, hogy ez a kollekció mindegyikőtöknek elnyeri a tetszését, mert szerintünk brutális, minden egyes színt és textúrát gondosan kitaláltam és választottam hosszú hónapokig, amíg meglett az igazi.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.