Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,165 $

Nyerő Páros: Guszti párja egy „büdös bunkónak” nevezte a tőle három méterre ülő Csutit

Az eddigi legintenzívebb adáson vagyunk túl a Nyerő Páros ötödik évadában, bőven volt mit nézniük a nézőknek péntek este.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A pénteki adás valóba intenzív volt, már azzal a felütéssel is, amikor Gusztiék ismét Kulcsár Edináékról kezdtek el beszélgetni, ami egyre több nézőnek nem tetszik. Rengeteg negatív komment jelent meg velük kapcsolatban, és ez talán a következő napokban sem lesz másképp.

Ezekről a beszélgetésekről valószínűleg Edináék semmit sem tudhattak, most szembesülhetnek vele először, mivel a forgatások hónapokkal ezelőtt értek véget, az epizódokat pedig ezen a héten kezdték el vetíteni az RTL Klubon. Soron kívül Meghibásodás miatt kell kimenteni a halakat egy szegedi tóból

Nagyon érdekes látni, hogy noha Kulcsár Edinának és Csutinak nincs különösebb konfliktusa másokkal, és még érdeklődőek is, páran mégis távolnak érzik őket. Eddig főként Gusztiék voltak azok, akik rendre hangot adtak ennek egymás között vagy a többiek előtt.

A legutóbbi adás utolsó felében levetítették azt a részt, amikor a játékosok anonim módon kérdezhettek. Edináék kerültek középpontba, és volt egy pont, amikor Csuti felesége már nem bírta tovább.

Az egyik legmegrázóbb kérdés így hangzott: „Edina és Csuti, mennyire volt tudatos döntés megosztani velünk a házasságotok válságát a játék megnyerése érdekében?” Csuti szerint ez egy nagyon-nagyon furcsa kérdés volt, amire talán nem is lett volna szükség.

„Ez a kérdés talán nem is őszintén szólt, kicsit kiugrassza a nyulat a bokorból.” – reagált Norbi párja. Csuti erre pedig azt mondta, ha ez a cél, akkor hagyják abba a maníroskodást, és álljanak bele a dolgokba, mert ő egyáltalán nem híve a névtelen üzengetéseknek.

Lapozó: 1 2

Százmilliók kényszerülhetnek elhagyni a süllyedő kínai városokat a következő évtizedekben

Kelet-Kína metropoliszaiban nagyon súlyos problémák kezdenek körvonalazódni.