Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,889 $

Exatlon-Vivi nem viccel, ebben a szexi szettben jelent meg a gólyabálon

Két ismerős arc, akik az Exatlon Hungary harmadik évadában szerepeltek, és noha egymás ellen küzdöttek, jó barátságot ápolnak.

Fotó: Instagram/Halász Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt napokban ismét sok szó esett az Exatlon Hungary-ről, elsősorban Palik László miatt. A legendás kommentátor és műsorvezető úgy döntött, hogy a negyedik évadtól kezdődően már nem ő lesz a show házigazdája, aminek sok néző nem örült.

Palik nemcsak az Exatlont hagyja el, hanem a TV2-t is, mely éveken át a második családja volt. Rengeteg versenyt közvetített le az Exatlon Hungary-ben, de most három szezon után úgy határozott, hogy kilép. Soron kívül Újabb veszély fenyegeti az androidos felhasználókat

Egyelőre nem tudni, hogy ki veszi át Palik helyét, melynek kapcsán Gelencsér Timi azt mondta, valószínűtlen, hogy ő kerülne a műsorvezetői pozícióba, független attól, hogy nagyon jól ismeri a műsort, annak készítését, és a Dancing with the Stars miatt már műsorvezetői tapasztalatokkal is rendelkezik.

Jó látni, hogy a legutóbbi mezőny tagjai közül többen is remek kapcsolatot ápolnak egymással. Halász Vivient gyakran látni egykori versenytársakkal és ellenfelekkel, nemrég például Viktorral közösen jelent meg egy eseményen.

Lapozó: 1 2

Jobb, ha mindenki felkészül, 500 forint lesz egy gombóc fagylalt idén nyáron

A változatosság kedvéért ismételten drágulásra kell készülni a süteményeknél, miközben a kakaó világpiaci ára rekordszintre emelkedett, egy gombóc fagylalt pedig legalább 500 forint lesz a nyáron.