Clouds
21 Budapest
Dollár
345,45 Ft
Euró
370,80 Ft
Font
432,61 Ft
Bitcoin
26,923 $

Hivatalos: Palik László nélkül folytatódik az Exatlon Hungary, távozik a TV2-től

Fotó: Instagram/Palik László
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Palik László már nem az Exatlon Hungary műsorvezetője, és egyúttal távozik a TV2-től, ahol éveken át dolgozott a visszatérését követően.

Az Exatlon Hungary, a TV2 extrém sport realityje 2019. január 2-án indult hódító útjára. Akkor mindenki nagy meglepetésére sok éves távollét után ezzel a műsorral tért vissza Palik László a képernyőre – olvasható a TV2 Csoport közleményében.

Soron kívül Szoboszlai Dominikot berendelte a Lipcse vezetősége

„Az Exatlon Hungary-nak nagy szerepe volt a TV2 újrapozícionálásában. A műsornak köszönhetően jelentősen erősödött a csatorna főműsoridős átlaga és jelenleg markáns alkotóeleme a TV2 brand-nek.”

„Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak, akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez.”

„Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez. Az Exatlon története azonban folytatódik, a műsor 2022-ben szintet lép, számos meglepetéssel és újdonsággal várjuk a nézőket” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programizgatója.

Sztárban Sztár leszek! Pápai Joci szerint izgató, ami Tóth Gabi fején volt

„Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt 3 évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban. Köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években. És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt Veletek tévézni!”- tette hozzá Palik László.