Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,70 Ft
Euró
390,65 Ft
Font
457,36 Ft
Bitcoin
61,981 $

Nyerő Páros: Nádai Anikónak egy életre elég volt a kommentelők rosszindulatából

Utólag már nem sajnálja, hogy elsőként estek ki a játékból, mert nem tudna szembenézni azokkal a támadásokkal, amiket a közösségi médián keresztül kapnak.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Óriási meglepetésre Nádai Anikó és párja esett ki elsőként a Nyerő Páros ötödik évadából. Elsőként érkeztek, és most elsőként is távoztak. Arra még ők sem számítottak, hogy Gusztiékkal szemben mindössze egy szavazatot fognak kapni.

Közben a közösségi médiában igen kemény támadásokat is kaptak, többek között Anikó párja is. Az RTL Klub sztárjában jelenleg nem lenne több erő ahhoz, hogy szembenézzen a sok rosszindulattal, amiről Dér Heni sokat tudna mesélni, hiszen a tavalyi évad ideje alatt egyesek a halálát is kívánták. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

„Minden percét imádtuk a Nyerő párosnak! Persze szívesen játszottunk volna tovább, de utólag már nem bánom, hogy így alakult. Bevallom, beleolvastam a kommentekbe mások oldalain.” – kezdte a bejegyzésében Anikó az Instagramon.

„Félelmetes, hogy mennyien gondolják azt magukról: pontosan tudják – személyes ismeretség nélkül is – hogy Te milyen ember vagy, hol hibázol, és mikor mit kellene tenned vagy mondanod. Bennem most nem lenne több erő szembenézni a sok rosszindulattal.”

„Csak három napot volt lehetőségünk a villában tölteni és úgy gondolom, hogy senkit sem bántottunk meg vagy beszéltünk ki. És még így is vannak sokan, akik veszik a bátorságot, hogy durván belénk rúgjanak “Ezt vállaltad!” “Ez ezzel jár!” „Viseld el!”

Lapozó: 1 2

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Karddal hadonászó férfit tartóztattak le Londonban

Egy karddal hadonászó férfit tartóztattak le a londoni rendőrök, nem sokkal azután, hogy késelősről kaptak bejelentést.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.