Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Nádai Anikó mélyreható vallomása, sírva beszélt édesanyja elvesztéséről

Nádai Anikó és új szerelme még mindig csak a kapcsolatuk elején járnak, de nagyon szeretik egymást, és szeretnék, ha hosszú távon is működne a dolgok kettejük között.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nádai Anikó és Hagyma igent mondtak az RTL Klub fel kérésére, amivel az eddigi legnagyobb kalandjukon vettek részt a Nyerő Páros ötödik évadában. A felvételeket hónapokkal ezelőtt rögzítették, melyeket hétfőn kezdték el vetíteni.

Akkor még csak 8 hónapja volt együtt a pár, akik őszintén vallottak a többi sztár előtt, mivel ez volt a feladat. Szinte minden vallomásnál elsírták magukat a hírességek, annyira meghatóak voltak a történetek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Többek között azt is megtudhattuk, hogy Kulcsár Edina és Csuti házassága válságba került, ami mindenkit sokkolt. Senki nem gondolta volna, hogy ilyen mélyen vannak, de még azt sem, hogy nem tökéletes közöttük a kapcsolat.

Azóta az is kiderült, hogy a válóper ugyancsak szóba került, de úgy tűnik, sikerült kijavítaniuk a dolgokat. Anikó is megrendítő vallomással állt elő, és hangsúlyozta, a tavalyi éve maga volt a pokol, hiszen elvesztette az édesanyját.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.