Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,201 $

Nyerő Páros: Kulcsár Edina férjének ‘felrobbant az agya’, amikor meglátta a választ

Volt egy játék, amelynek ideje alatt Kulcsár Edina férje kiakadt, szinte megfagyott a levegő az okosotthonban, amikor előkerült a téma.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina és Csuti ismét sokat szerepel a médiában, köszönhetően a Nyerő Páros ötödik évadának, ami ezen a héten hétfőn startolt el. A sztárpár szereplése komoly meglepetés, akárcsak az a vallomás, amit tettek a többiek előtt.

Edina elismerte, hogy válságba került a házasságuk, és amiatt fogadták el az RTL Klub felkérését, hogy megmentsék azt. Ezzel a nézőket is sokkolhatták, mivel csak nagyon kevesen tudhatták, hogy milyen válságba kerültek. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

Kívülről minden szépnek és jónak tűnt, ám valójában igen mélyre kerültek, és még a válóper is szóba került. Edina és Csuti azonban nem akarták veszni hagyni a dolgot, nemcsak a gyerekeik, hanem amiatt is, mert szeretik egymást, és évek óta egy párt alkotnak.

A Nyerő Páros legutóbbi játékában a férfi játékosoknak meg kellett próbálniuk a párjuk agyával gondolkozniuk, ami többeknek sikerült, míg mások kevesebb pontot értek el a vártnál. Csuti arra azonban nem számított, hogy ismét előkerül az a téma, amitől a hideg is kirázza.

Lapozó: 1 2

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.