Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Pápai Joci nem várt vallomása Hajdú Péter műsorában

Péntek este az egyik legnagyobb hazai sztár lesz Hajdú Péter vendége az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a LifeTV-n.

Fotó: YouTube/LifeTV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nincs megállás, folytatódik az Összezárva Hajdú Péterrel, ami egyúttal azt is jelenti, hogy hétről hétre új sztárok vallanak életük különböző szakaszairól. Az elmúlt években számos híresség tett mély vallomást, és olyan dolgok derültek ki, amikről eddig nemigazán tudhattunk.

A remek nézettségi adatok után nem lehetett kérdés, hogy lesz új évad, így újabb vallomások is. Korábban Friderikusz Sándor volt a műsor házigazdája, majd Hajdú Péter vette át a stafétát, aki ugyan a formátumon nem változtatott, másképpen közelíti meg a 24 órát, amit eltölt a hírességekkel. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az idei évad is erős startot vett, sorra jönnek a nagy sztárok, most például Pápai Joci fog őszintén beszélni élete nehezebb szakaszairól. Nem mindig volt ilyen tehetős a kiváló énekes, ez is a témák között szerepel a péntek esti adásban.

Kulcsár Edina az egyik veszekedés végén kidobta a kukába Csuti jegygyűrűjét

Joci egy csupszaszív ember, szinte mindenki imádja, nemcsak a humora, hanem a hatalmas szíve miatt is. Ő valóban az az ember, aki volt már rettentő mélyen is, de mindig megtalálta a kiutat, és egy ideje csak szárnyal.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.