Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,52 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,62 Ft
Bitcoin
59,341 $

Nyerő Páros: hatalmasat esett Kulcsár Edina (videó)

Edina nagyon boldogan futott a villa felé, amikor az egyik pillanatban elvesztette az egyensúlyát és földre huppant. Akár súlyosan is megsérülhetett volna, de szerencsére nem esett baja a modellnek.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nyerő Páros ötödik évada rajtolt el hétfő este, benne a megszokott duóval, Sebestyén Balázzsal és Kabát Petivel, aki nemrég még a Survivor-ben szerepelt. A két sztár egy egészen színes és érdekes csapatot mutatott be, akik megkezdték a harcot a győzelemért.

Balázsék rögtön bedobták őket a mély vízbe, és már az első napon egy nagyon humoros játékban kellett részt venniük. A tét nem volt kicsi, mert az a négy páros, aki veszít, annak közös szobában kell aludnia. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Voltak, akik túl sok pénzt raktak fel, L.L Junior például 300 000-et tett a győzelmükre, de sikerrel járt, amivel azonnal elhúztak a többiektől. Később ebből 200 000-et elköltöttek az egyik privát szállás megszerzésére, ami kiváltságokat is ad.

Ilyen, amikor Survivor-Catherine extra-szexi

Mindenki licitálhatott, de senki nem adta meg a Junior által bedobott 200 000 forintos összeget. Gyakorlatilag pár másodperc alatt eldőlt, hogy kié lesz a legjobb hely, majd a többiek visszatértek a villába, hogy kiválasszák a szobáikat.

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.